26 Ağustos 2019 Pazartesi

Osmangazi Düğün Salonları


Osmangazi Düğün Salonları

Düğün sezonu ile birlikte evlenmeye hazırlanan çiftler yoğun bir hazırlık süreci içindedir. Hayallerini kurdukları düğünün gerçekleşmesi için her şeyi en ince detayına kadar hazırlamaya çalışan gelin ve damat adaylarının düğün hazırlıklarındaki ilk noktası ise düğün salonlarıdır. Bu kapsamda kendinize uygun en iyi düğün salonunu ararken ilk karar vermeniz gereken konu düğününüzü kır düğünü olarak açık bir alanda mı yoksa kapalı düğün salonun da gerçekleştirmek istediğinizdir.

Size En Uygun Düğün Salonu Seçin

Düğünlerini Bursa Osmangazi’de gerçekleştirmek isteyen çiftler için pek çok alternatif vardır. Hem açık hem de kapalı alanlarıyla farklı bütçelerde ve hizmetlerde sizleri bekleyen Osmangazi Düğün Salonları alternatiflerini sizler için bir araya getirdik. Yeşil Bursa olarak adlandırılan ve doğa ile iç içe pek çok mekân bulunan Bursa Osmangazi’de hayallerinizi süsleyecek düğüne ev sahibi yapacak kapalı düğün salonlarının arasında Elegans Taç Mahal Balo ve Toplantı Salonları, Hanedan Palas, Gold Salon Çalışkan Teras Balo Salonu gibi düğün salonlarını değerlendirebilirsiniz. Davetli sayınız fazla ve yemekli bir düğün gerçekleştirmek istiyorsanız Bursa Osmangazi’de merkezde yer alan, misafirlerinizin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği ve geniş alanlarıyla gece boyunca doyasıya eğlenmeniz için profesyonel hizmet veren bu salonları tercih edebilirsiniz.

Cebinize Göre Mekân Alternatifleri

Eğer davetli sayınız daha az ve yemeksiz bir düğün salonu tercih etmek istiyorsanız Bursa Osmangazi’de Şehrazat Düğün Salonu, Mor Çiçek, Rüyam Düğün Salonu, Alyans Düğün Salonu, Salon Uğurlu ve Nilüfer Düğün Salonu Hürriyet gibi merkezde daha uygun fiyatlı mekânları da seçebilirsiniz.

Doğa ile İç İçe Bir Düğün Sizleri Bekliyor

Hayallerinizi süsleyen düğününüz kapalı değil de açık bir alanda ise Osmangazi’nin yeşil doğası ile iç içe kır düğünü konsepti olan mekânları da sizler için bir araya getirdik. Osmangazi’de Botanik Garden, yeşillikler içerisinde yer alan tarihi bir istasyonun yeniden hayat bulduğu Çekirge İstasyon tam da aradığınız mekânlar olabilir. Yemekli ve yemeksiz olarak iki farklı alternatifi bulunan bu açık mekânlarda orman manzarası hem size hem de misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatacak. Bunun yanı sıra açılan ve kapanan camekân tavan özelliği de bulunan bu mekanlarda beklenmedik hava olayları karşısında düğününüzün kaldığı yerden devam etmesini sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder