19 Ekim 2022 Çarşamba

Düğün Salonuna Karar Vermeden Öğrenmeniz Gerekenler

 

Düğün Salonuna Karar Vermeden Öğrenmeniz Gerekenler

Düğün yapmak meşakkatli bir süreçtir. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek yapılmalıdır. Her ne kadar zor ve uğraştırıcı da olsa oldukça keyifli anılar bırakır. Her zor şeyin bir kolay yolu olduğu gibi düğün yapmayı da kolaylaştıracak unsurlar vardır. Elbette ki düğünün en önemli konusu salon seçimidir. Doğru düğün salonuna karar vermeden önce öğrenmemiz gereken bilgiler şu şekilde sıralanabilir:

Ne Kadar Süre Önce Düğün Salonu Tutulmalı?

Düğün salonu son 1-2 ayda tutulacak mekânlar değildir. Salon sahipleri ısrarla en uygun salon tarihi seçiminin düğünden 6 ay önce yapılması gerektiğini öne sunmuştur. Hatta çok daha büyük şehirlerde bulunan, fazla kişi kapasiteli düğün salonlarını 1 sene önce bile tutmanız gerekebilir. Bu süreç ne kadar uzun gelse de dikkat edilmesi gereken önemli bir unsurdur.

Mekânın İç Dekorasyonu

Düğün salonunu en iyi şekilde seçmenin en doğru yolu beğendiğiniz düğün salonunun belirli bir günde düğününe gitmektir. Sayede müzikler ve etkinlikler gibi her şeyi bir başkasının düğününde görüp nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. İç dekorasyonu, ışıklandırma sistemini de en doğru bu zaman diliminde gözlemleyebilirsiniz.

Düğünlerde en kısık tercih edilen dekorasyonlardan biri kokteyl konseptidir. Bu konsept düğünleri oldukça özel kılmaktadır. Kokteyl Masası Kiralama imkânı sayesinde siz de bu konsepti tercih edebilirsiniz.

Mekân Bütçesi

Günümüzde birçok farklı düğün salonu bütçesi mevcuttur. Bu noktada sizin yapmanız gereken kendinize uygun bir bütçe belirlemek akabinde o bütçe skalasında ki mekânlara gitmek olacaktır.

Düğün salonuna karar vermeden önce dikkate alınması gereken altın niteliğindeki tavsiyeler bu şekildedir. Ayrıca mekânın konumu da gelecek misafirler açısından önemli olacağından dikkat edilmesi gereken bir diğer unsurdur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder